HÄNGMATTOR & HÄNGSTOLAR FRÅN BRASILIEN

Hitta rätt hängmatta och hängstol hos Hängmattor.se

Hängmattor.se har det största utbudet av hängmattor och hängstolar. Hitta hängmattan eller hängstolen du alltid har drömt om. Slappna av i en härligt skön singel-hängmatta, dubbel-hängmatta, familje-hängmatta, hängstol eller hänggunga.

LÄS MER

En mysig siesta i en hängmatta eller hängstol i trädgården, det blir inte mer sommar än så. Att ligga och koppla av i hängmattan eller hängstolen är definitionen på semester och sommar.

Gillar du hängmattor och hängstolar? Då kommer du att älska Hängmattor.se!

Vi på Hängmattor.se är glada att du har hittat oss. Vi har ett stort sortiment av hängmattor i olika storlekar och utföranden beroende på hur många som skall ligga i hängmattan, singel-hängmattor, dubbel-hängmattor och familje-hängmattor. I hängmattorna kan du bekvämt breda ut dig efter behag, på längden, tvären eller diagonalt.

Du hittar också extra stora hängstolar och hänggungor. De finns i många olika varianter, handvävda, flätade, med eller utan armstöd. I hängstolarna kan du sitta i, krypa upp i, halvligga eller ligga med benen raklånga.

  • Hängmattorna är upp till 4,4 m långa med en liggyta på 275 cm och en bredd på 185 cm.
  • Hängmattorna och hängstolarna är handvävda av 100% ekologisk bomull av hög kvalitet och kan maskintvättas.
  • Allting är gediget hantverk med extra förstärkningar för linfästena, makramé, handvirkad dekor och upp till 120 linor som fördelar vikten.
  • Hos oss får du alltid mest för dina pengar oavsett om du köper en av våra billigare hängmattor och hängstolar eller en av våra lyxigare modeller.
  • Våra hängmattor och hängstolar har vid ett flertal tillfällen utsetts till “Bäst i test” då de har jämförts med konkurrerande produkter.

För oss på Hängmattor.se är det viktigt att du som kund är nöjd

Värdesätter du kvalitet, komfort, snygg design och bra priser, då har vi hängmattan och hängstolen som du söker. Vi har importerat brasilianska hängmattor och hängstolar sedan 1994 och arbetar med de mest erfarna tillverkarna i Brasilien. Vi prioriterar hög kvalitet och unik design och försäkrar oss om detta genom att på plats, i Brasilien, bestämma in i minsta detalj hur våra hängmattor och hängstolar skall utformas. Eftersom vi köper in hängmattorna och hängstolarna utan några mellanhänder kan vi erbjuda dig de lägsta priserna. Allt för att fortsätta erbjuda Skandinaviens största och bästa sortiment av brasilianska hängmattor och hängstolar.

Hitta hängmattan eller hängstolen du alltid har drömt om så skickar vi den genast till dig!

Med prisvärda hängmattor och hängstolar från Hängmattor.se får du chansen att förverkliga dina drömmar om en härligt skön hängmatta eller hängstol. Alla varor skickas direkt från vårt lager i Malmö. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

VISA MINDRE

SINGELHÄNGMATTOR

Hängmattor för 1 person. Gott om plats.​

DUBBELHÄNGMATTOR

Hängmattor för 2 personer. Extra stora.

FAMILJEHÄNGMATTOR

King-size hängmattor. Högst komfort.​

HÄNGSTOLAR

Hängstolar i olika varianter. Extra stora.​

Allt du behöver veta om hängmattor och hängstolar

HÄNGMATTSSKOLA

Lär dig allt om hängmattor, hur man hänger upp dem, ligger i dem samt skötsel.​

HÄNGSTOLSSKOLA

Lär dig allt om hängstolar, hur man hänger upp dem, sitter i dem samt skötsel.

VI GUIDAR DIG

Svårt att välja? Använd vår Hängmattsguide och Hängstolsguide.

SNABB LEVERANS

Vi har samtliga produkter i lager. Vi skickar din order normalt sett senast nästföljande vardag. Alla orders skickas med Postnord.

FRI FRAKT!

Om ordervärdet överstiger 1500 kr skickar vi din order Fraktfritt.

KUNDKOMMENTARER

Kommentarer från kunder som har handlat hos Hängmattor.se.

TESTVINNARE

Våra hängmattor och hängstolar är Testvinnare. Vi har importerat brasilianska hängmattor och hängstolar sedan 1994 och arbetar med de mest erfarna tillverkarna i Brasilien.

Miljö och Fair Trade

Vi tar ansvar för såväl miljö som Fair Trade. Du som kund gör ett ansvarsfullt inköp då du handlar hos oss. Läs mer om hur våra hängmattor och hängstolar tillverkas.