Hängmattsguide

Vi hjälper dig att välja den perfekta hängmattan

Hängmattsguide

  • Först måste du bestämma hur många som ska ligga i hängmattan?
  • Är det bara du som ska ligga i den eller vill du även kunna få plats med din partner, dina barn eller goda vänner?
  • Ett riktmärke är att ju större hängmatta desto bekvämare.

Hängmatta för en person

1. Ska du alltid ligga själv i hängmattan räcker det med en klassisk singelhängmatta, t ex hängmattan Bahia.
2. Vill du ha extra stor liggyta och högre hållbarhet ska du välja en dubbelhängmatta som håller för upp till två personer.
3. Är du mycket kraftig med många extrakilon så rekommenderar vi att du väljer en dubbelhängmatta eller en familjehängmatta, eftersom du då får större komfort och en starkare hängmatta.
4. Vill du kunna vräka dig ordentligt maximal liggyta och högsta hållbarhet ska du välja en familjehängmatta. Ligger du själv i en familjehängmatta har du fantastiskt mycket plats.

SINGELHÄNGMATTOR

Hängmattor för 1 person. Gott om plats.​

Hängmatta för två personer

1. Ska hängmattan kunna användas av två personer ska du välja en dubbelhängmatta.
2. Vårt sortiment av dubbelhängmattor är mycket stort. I den första gruppen av dubbelhängmattor finns Pernambuco, Paraíba, Paraná och Alagoas. Dubbelhängmattor i den andra gruppen är större, på gränsen till att vara familjehängmattor. Dessa är Sergipe, Maranhão, Goiás, Acre, Tocantins, Búzios, Trindade, Jericoacoara, Sertão och Penedo.
3. Har ni behov av extra stor liggyta och ännu starkare hängmatta ska ni välja en familjehängmatta.
4. Är ni två stycken storvuxna och tunga personer, då råder vi er att välja en familjehängmatta som är rymligare och starkare.

DUBBELHÄNGMATTOR

Hängmattor för 2 personer. Extra stora.

Hängmatta för en hel familj

1. Familjehängmattorna är de största, bredaste och starkaste hängmattorna. De rymmer och håller för tre vuxna personer eller en hel familj.
2. Den enklaste familjehängmattan är Santa Catarina.
3. Därefter kommer Rio de Janeiro samt våra Testvinnare, Espírito Santo och Minas Gerais, som är avsevärt större och hållbarare samt betydligt mer välarbetade i alla detaljer.
4. Nästa steg blir familjehängmattan São Paulo. En extremt bred hängmatta som är ett fantastiskt vackert hantverk, minutiöst välgjord in i minsta detalj, med mjuk och skön bomull av toppkvalitet.
5. Slutligen har vi familjehängmattan Amazonas för den kräsne som vill ha den absolut i särklass bästa hängmattan. Med detta mästerverk har man töjt på alla gränser till det maximala. Du hittar ingen hängmatta som överträffar Amazonas!

FAMILJEHÄNGMATTOR

King-size hängmattor. Högst komfort.​

Hängmattsguide

Fråga oss

Om du har frågor eller problem med att välja hängmatta är du varmt välkommen att kontakta oss. Mejla oss på info@hangmattor.se eller ring oss på 040-917 817.