Liggteknik i hängstolar

Vad finns det för sätt att ligga och sitta i en hängstol och hänggunga från Brasilien?

Maximal storlek

En kvinna sover bekvämt uppkrupen med benen i en naturfärgad handvävd beige hängstol som hänger i ett träd vid en strand.
En lycklig tjej sitter bekvämt och solar i en blå randig brasiliansk hängstol Lagoa med benen ner och fötterna på marken.
En glad kvinna har krupit upp med hela kroppen och myser i en grön hängstol Botafogo som hänger i ett träd intill en damm.
 • De är gjorda för att man skall kunna sova i dem och är följaktligen mycket bekväma.
 • De anpassar sig efter kroppen och stödjer där det behövs.
 • Du kan med en fot på marken styra dina gungrörelser och vagga dig till sömns.
 • De är lätta att sätta sig i och komma upp ur.
 • De är säkra och trygga att sitta i, även för äldre människor.
En person sitter behagligt uppkrupen och chillar skönt i en handflätad gungande hängstol Copacabana i skuggan av ett träd.
Tjejen leker och gungar när hon ligger raklång i den handflätade brasilianska hängstolen Copacabana i ett rekreationsområde.
En flicka sitter komfortabelt och pendlar i en flätad vit hänggunga Leblon från Brasilien med armarna vilande på armstöden.

Sittmöjligheter i en handvävd hängstol

Du kan sitta med fötterna i marken

 • Denna ställning är avkopplande och lämplig om du t ex vill sitta och läsa eller gunga.
En leende tös kopplar av sittandes med armarna upp i en vävd naturfärgad hängstol som hon vaggar med hjälp av fötterna.
En avslappnad person myser skönt och relaxar i solen i en grön hänggunga Botafogo upphängd vid stenar vid en sjö i en park.

Du kan sitta med benen uppe i hängstolen

 • Likaså en avkopplande och mysig ställning.
En person tar en härlig tupplur i skuggan sittandes med benen och fötterna uppe i en beige hängstol som hänger i en gren.
Kvinnan dagdrömmer avkopplande med benen uppe i den brasilianska hänggungan Lagoa bredvid en damm i Slottsparken i Malmö.

Du kan ligga raklång med fotstöd

 • Det finns fotstöd som extra tillbehör.
 • Fotstödet möjliggör att du kan ligga i hängstolen med stöd för benen. Hela kroppen stöds på ett behagligt och bekvämt vis.
En tjej ligger bekvämt raklång i nsturfärgade hängstolen Ipanema med benen vilande på ett fotstöd hängandes på sträckribban.
En kvinna sitter komfortabelt och gungar i en beige hänggunga hängandes i en gren medan hon stödjer benen på ett fotstöd.

Sittmöjligheter i en flätad hängstol

Du kan sitta med fötterna i marken

 • En lämplig ställning om du vill gunga eller sitta och läsa.
En tjej gungar och gottar sig i den handflätade beige hängstolen Copacabana som hänger vid dammen i Kungsparken i Malmö.
En person vaggar sig med benen ner och fötterna i marken sittandes i hänggungan Leblon med armarna på armstöden på sidorna.

Du kan sitta med benen uppe i hängstolen

 • Också en behaglig och gosig ställning.
Tösen sitter med benen och fötterna uppe i den flätade vita hängstolen och armarna sträckta uppåt i skuggan under ett träd.
En människa vilar behagligt med benen i kors i en flätad naturfärgad hänggunga Leblon med armstöd av trä som är justerbara.

Du kan ligga med benen raka

 • I den flätade modellen Copacabana utan armstöd kan du om du är smidig spänna ut sittytan med fötterna så att du ligger med benen raklånga.
Kvinnan sträcker ut sig bekvämt och smidigt med raklånga ben och fötter som sträcker ut nätet i vita hänggungan Copacabana.
Tjejen ligger i profil och tar en skön tupplur med benen och fötterna som spänner ut den flätade hänggungan i Kungsparken.