Om oss

Välkommen till Hängmattor.se

Alla tycker om att ligga i en hängmatta eller hängstol. Det är med stor glädje vi erbjuder de största, skönaste och mest slitstarka hängmattorna och hängstolarna som finns för kunder som värdesätter kvalitet, komfort och design.

Idén att sälja brasilianska hängmattor och hängstolar kom 1994. Efter att Torbjörn tog examen från Lunds Tekniska Högskola 1991 reste han i Latinamerika i 15 månader. Därefter återvände han till Brasilien för att studera portugisiska och spanska på Pontifícia Universidade Católica do Rio de Janeiro.

Under tiden i Brasilien blev Torbjörn fascinerad av hängmattorna som finns i varje brasilianskt hem. Han importerade de första hängmattorna och hängstolarna 1994. På den tiden fanns det ingen i Europa som sålde brasilianska hängmattor. Det blev genast en stor succé i Sverige.

Ett antal år senare träffade Torbjörn sin partner Vilma i Brasilien. Vilma har lång erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Tillsammans arbetar de på Hängmattor.se.

Vi arbetar med de mest erfarna tillverkarna i Brasilien. Vi prioriterar hög kvalitet och unik design och försäkrar oss om detta genom att på plats, i Brasilien, bestämma in i minsta detalj hur våra produkter skall utformas. Eftersom vi köper in våra produkter utan några mellanhänder kan vi erbjuda dig de lägsta priserna samt Skandinaviens största och bästa sortiment.

Vi finns i Malmö. Dock har vi ingen försäljning på vår adress i Malmö.

Kvalitet är vår styrka och våra nöjda kunder är vår bästa reklam!

Välkommen som kund hos oss.
Torbjörn och Vilma

Vilma sitter bekvämt utsträckt i skuggan och demonstrerar den handflätade hängstolen Copacabana från Brasilien på en mässa.
Hängmattor.se gör livet lättare ges exempel på med en tjej som sitter skönt i en beige hängmatta Amazonas och läser en bok.