Hängmattor & Hängstolar från Brasilien

HÄNGMATTOR.SE

Hitta rätt hängmatta och hängstol hos Hängmattor.se

Hängmattor.se erbjuder sedan 1994 Skandinaviens största utbud av singelhängmattor, dubbelhängmattor, familjehängmattor, hängstolar och hänggungor från Brasilien. Slappna av i en skön brasiliansk hängmatta eller hängstol i trädgården, det blir inte mer sommar än så. De garanterar perfekt avslappning och en utmärkt tupplur i skuggan en varm sommardag. Hitta hängmattan eller hängstolen du alltid har drömt om så skickar vi den idag!

Värdesätter du kvalitet, komfort, snygg design och bra priser då har vi hängmattan och hängstolen som du söker.

Vi har ett stort sortiment av hängmattor i olika storlekar och utföranden, där du kan breda ut dig efter behag, på längden, tvären eller diagonalt. Hur många ska ligga i hängmattan, behöver du extra mycket plats, ska den vara extra stark och hållbar, vill du ha virkad dekor på sidorna, ska den vara färgglad eller ha en neutral färg? Välj och vraka!

Populära singel-hängmattor

Populära hängstolar

Allt du behöver veta om hängmattor och hängstolar

HÄNGMATTSSKOLA
Lär dig allt om hängmattor

HÄNGSTOLSSKOLA
Lär dig allt om hängstolar

Ikon Fri Frakt

SNABB LEVERANS OCH FRI FRAKT

Vi har samtliga produkter i lager. Vi skickar din order normalt sett senast nästföljande vardag. Alla orders skickas med Postnord. Om ordervärdet överstiger 1500 kr skickar vi din order Fraktfritt.

TESTVINNARE

Våra hängmattor och hängstolar är Testvinnare. Vi har importerat brasilianska hängmattor och hängstolar sedan 1994 och arbetar med de mest erfarna tillverkarna i Brasilien.

Miljö och Fair Trade

Vi tar ansvar för såväl miljö som Fair Trade. Du som kund gör ett ansvarsfullt inköp då du handlar hos oss. Läs mer om hur våra hängmattor och hängstolar tillverkas.

FSC miljö och fair trade
Smart Wood miljö och fair trade
Rainforest Alliance miljö och fair trade

Gillar du hängmattor och hängstolar? Då kommer du att älska Hängmattor.se!

Vi på Hängmattor.se är glada att du har hittat oss. Att ligga och koppla av i en hängmatta eller hängstol är definitionen på semester och sommar, och en garanti för glädje för hela familjen.

  • Hängmattorna är upp till 4,4 m långa med en liggyta på 275 cm och en bredd på 185 cm.
  • Hängmattorna och hängstolarna är handvävda av 100% ekologisk bomull av hög kvalitet och kan maskintvättas.
  • Allting är gediget hantverk med extra förstärkningar för linfästena, makramé, handvirkad dekor och upp till 120 linor som fördelar vikten.
  • Våra hängmattor och hängstolar har utsetts till “Bäst i test” då de har jämförts med konkurrerande produkter.

För oss på Hängmattor.se är det viktigt att du som kund är nöjd. Vi har importerat brasilianska hängmattor och hängstolar sedan 1994 och arbetar med de mest erfarna tillverkarna i Brasilien. Vi prioriterar hög kvalitet och unik design och försäkrar oss om detta genom att på plats, i Brasilien, bestämma in i minsta detalj hur våra hängmattor och hängstolar skall utformas. Eftersom vi köper in våra produkter utan några mellanhänder kan vi erbjuda dig de lägsta priserna. Alla varor skickas direkt från vårt lager i Malmö. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!